Édes

2009. április 24., péntek



Múlt héten hozta a postás az első készletet a Kit Klubos pályafutásom első készleteként
a Scrap.hu-ról. Nagyon örültem neki,sokat nézegettem előtte a szerkesztők oldalait ,hogy hogyan is tudnának engem inspirálni az oldalaikkal,de nehezen állt össze a fejemben az oldal.

Még keresem úgye önmagam,de azt már tudom,hogy Merika és Timcsoca oldalai nagyon közel állnak hozzám a hagyományos scrapet űzők körében,csakhogy az ismertebbeket említsem,és nehezen tudtam elképzelni ezt a habos,rózsaszín csodát egy barna,koptatott,hullámkartonos változatban....(persze azóta tudom (köszi Merika),hogy a hullámkartonos megoldás nem feltétlenül a vintage stílus kelléke) de napokig csak nézeggettem az oldalakat,főleg a norvég és dán oldalak rejtelmeibe ástam bele magam,de erre egy élet nem elég...
aztán összeállt a kép..és alig vártam,hogy ágyba tudjam az én kis csemetéimet,hogy nekilássak az alkotásnak....
Réka képét néztem ki magamnak (egyelőre a készlethez alkotok és nem képhez) amelyik kb. két hete készült a Tiszán,mályvacukrot piritottunk kint a kertben,és olyan aranyosan nyalogatta,sok kép készült róla,így most ez kapóra is jött ehhez a készlethez.
Nem akartam túl élénk sokszínű képet felhasználni ezért kicsit megdolgoztam előtte Photoshoppal.(Miután fekete-fehérré varázsoltam a képet,az előzmények ecset eszköz segítségével Réka szemeit és a mályvacukrot visszaszíneztem eredeti színeire,majd átfestettem rózsaszínre,és a színezett telítettség segítségével picit erőteljesebbre színeztem,hogy kiemeljem Rékusom gyönyörű kék szemeit.) és csak aztán nyomtattam ki.

Hullámkartonokat azóta gyűjtögetem mióta megismerkedtem a scrappel,így ezt biztosan tudtam,hogy fel fogom használni. Téptem egy kicsit nagyobb darabot,mint a sárga Bazzill alapkarton ,majd megtépkettem és akril festékkel bekentem egy két helyen. Középen felesleges volt,de végül is nem baj,mert így könnyebben rá ragadt a papír. Majd tintáztam a széleit.
A sárga Bazzill alapkarton rávarrtam varrógéppel ,majd megtépkedtem,megreszeltem és tintáztam.
Ezután téptem rá a csíkos papírt (Dream Street Papers-Baylee's Garden-Awning Stipe Dana Miron Designs) és azt is rávarrtam két helyen a varrógéppel.
A kép széleit folyékony krétáztam és ezután ragasztottam rá a papírra,de előtte egy tortapapír darabot csusztattam alá.
Majd erre jött egy fehér csipkeszalag és egy hullámkarton szalagot is téptem,amit szintén beakrillfestékeztem tépkedtem és tintáztam.
A muffinokat a készlet narancsos muffinos papírjából vágtam ki (Stemma) és szintén tintáztam a széleit majd Scotch Dual Applicator-al ráragasztottam a hullámkarton csíkra.
Müllerben vásárolt papírvirág szirmokból virágot alkottam miltonkapoccsal rögzítettem és a széleit tintázva a kép sarkaiba szúrtam.
Kenderzsineggel összekötöttem egy darab megmarad csipkeszalagot ragasztóval és Linsey-től kapott rózsaszín virággal az oldal sarkába rögzítettem.
Majd az egyik csipbord címkébe kenderzsineget fűztem és a kép alá csusztattam.
A betűt sima fehér papírra nyomtattam és kivágtam majd ragasztottam. Mivel a muffinok -és Réka is édes ezért választottam ezt a címet az oldalnak.

Pár részletfotó:









Read more...

Réka húsvét

2009. április 17., péntek










Read more...

Képeslap

Gyönyörű szép képeslapot kaptam Évától, (igaz még márciusban egy játék keretein belül

a blogján leírást is találtok róla.
Nagyon tetszik,köszönöm szépen.











Read more...

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP