Tenger

2009. június 29., hétfő


Sunny_and_ Warm_LC
Natali_desig_sea_sampler
Mágneses lasszó

Read more...

One Lovely Blog Award

2009. június 23., kedd


Nem maradtam én sem ki ,Klári volt olyan kedves és megtisztelt ezzel a díjjal,ami napok óta kering itt a scrapvilág berkeiben,amit nagyon szépen köszönök ezúton is.


A szabályok pedig így szólnak:
  1. Tedd ki a díjat a blogodra!
  2. Linkeld be azt, akitől kaptad.
  3. Nevezz meg legalább 7 blogot.
  4. Hagyj üzenetet a díjazottjaidnak
És akkor a 7 blog:
1. Klári (Visszalabda)
2. Merika
3. Timcsoca
4. Vibeke
5. Sziszi
6.Szilvi
7.Fruzska

Read more...

Blogcandy-k

2009. június 22., hétfő

Próba szerencse...


Itt találtam.

***

És ezt pedig itt

Read more...

Első lift

2009. június 21., vasárnap


Már egy ideje szemezgetek ezzel az alkotással a Scrapping og skrytebilder oldalon
olyan egyszerű és mégis stílusos. Még úgyse lifteltem,most kipróbáltam ezt is. A kék is jó lett volna,de most rózsaszínű hozzávalóim révén ilyenre készítettem. (Holnap fényben új fénykép!)
Eredeti oldal,amiről másoltam.

és az enyém:






Read more...

Blogcandy

Sziszinél bukkantam rá erre az újabb gyönyörűségre. Ha szeretnéd megnyerni,akkor hagyj egy megjegyzést a tulajdonos blogjában:Itt és linkeld ki az oldalt a blogodon,ilyen egyszerű. Sok sikert Mindenkinek!

Read more...

Málna

2009. június 20., szombat




Mert imádjuk a málnát...
Minden nap a málna szezonban egy kis kosárkával behozunk, a gyerekek lelkesen segítenek és majszolják ők is. Ez inspirált egy oldal készítésére.

Hullámkarton alapot befestettem (Nerchau) sötétbarna akrillfestékkel

majd repesztő lakkot festettem rá (Pentart) egy réteget. Ezután bordó metál akrillfesték réteggel vontam be,és ezután kellett volna megrepedeznie,de ez valahogy elmaradt. Na de sebaj,mert úgyis tettem rá egy papírt,teljesen elpocsékoltam egy gyönyörű Rayher-es papírt (Design by Celina Di Pisa) Nr: 78-875-000 sajnos, mert túl sűrűre sikerült a kávé,így nem látszik,hogy milyen szép virágminta volt alatta. Ezt persze tépkedtem és körömreszelővel reszeltem,de a technikát még tanulnom kell,sehogy nem akar olyan lenni,mint amilyennek szeretném.
kivágtam a képek helyét szikével,amit előzőleg Photoscape programmal kicsit megdolgoztam és kinyomtattam,majd egy kenderzsineget is átlósan átkötöttem az oldalon,amit szintén be piros akrillfestékeztem. Picit összemaszatolta a papírt,mert nem volt türelmem kivárni míg megszárad,ezért ecsettel szétkentem mindenhol és nagyon ronda véresnek hatott az egész,ezért vágtam ki szintén szikévela későbbi málnás kép helyét. Egy Mülleres tortapapírt körbevágtam és kávéztam,majd a kép alá csúsztattam. A megmaradt fehér részét is alátettem végül kivülre.




Találtam egy szép málnás képet a neten,kinyomtattam fotópapírra és a kivágott ablakocska helyére ragasztottam. A megmaradt feketekávéval lespricceltem és piros gombokat és piros félgyönygöket ragasztottam egy két helyre. A lepke egy virágkosár maradéka,Réka kedvence, a papától kapta nők napjára. A betűk dekorgumiból vannak készen vettem még készletben talán a Müllerbe.
A kis kosárkát a jobb alsó sarokba tortapapírból hajtogattam és ragasztgattam, kenderzsineggel fontam körül,hogy kosarasabbnak?! :-) hason.
A kommentcsíkokat útolag ragasztottamrá 4d-s kétoldalú Skotch ragasztókockával. (Lidl)
A gyümik és a virágok a kosárkában Mülleresek.



itt már komment címkével,amit kávéztam és kézírással írtam rá...a Rayheres kivágott ablakocskából való az alap.




Read more...

Játszótéren

2009. június 18., csütörtök




Nem messze tőlünk épült egy nagyon szép játszótér,azt hiszem lelkes látógatói leszünk ezen nyáron a gyerekekkel. Az erről készült képeket foglaltam a júniusi kit klub-os készlet gyönyörűséges hozzávalóiba egy pár aprósággal kiegészítve. A szerkesztők munkái abszolút inspirálók voltak.
A hullámkarton hátteret tépkedtem és tintáztam,majd rávarrtam (volna,de a gépem rendetlenkedett,így sikerült alapon ilyen maradt) a g.c.d studios Lost in Paradise Collection Sunset Shilhouette papírját amit előtte szintén megtépkedtem,majd körömreszelővel megreszelgettem.
A képeket számítógépről kinyomtattam majd egy fehérhullámkarton papírt (Mülleres) alátéve ráragasztottam a lapra,ezután a készletben lévő sárga és kék (fehérpöttyös) szalagokat feldaraboltam és a képek köré ragasztottam keretnek. És a készletben lévő sárga és kék gombokat ráragasztottam a sarkaira.
Szintén a készletben lévő zöld glitteres betűmatricákat egy füzetlapalátétre ragasztottam,ez lett a címe az oldalnak. Kissé részegesek,de a vidámságot tükrözik. A kommetárcímkére ráírtam amit tudni szükéges erről az oldalról, a dátumot többekközt és bedugtam felülre a lap és a hullámkarton közötti apró kis résbe,mivel ott nincs varrás,csak a varrógéptű által készített lukacskák éktelenkednek.
A jobb oldalára még pecsételtem Heyda "Baby" pecsételőivel és kék tintával körbe festettem a kartont.
A napocska egy fából készült matrica, a pillangók meg dekor szövetlepke a helyi Hobby bolt forgalmazott terméke.




Read more...

Blogcandy

2009. június 6., szombat



Olyan szép Blogcandy-t találtam ismét.
1 éves évforduló alkalmából indított játékot Anne Kristine az Annes Paper Fun blogban jun. 21 a határidő.
Sok szerencsét kívánok!

Read more...

Puszi

2009. június 4., csütörtök


Kicsit más,mint az eddigiek,kicsit színesebbre sikeredett,vagyis próbáltam nem túl sok színt keverni,de a kék és a rózsaszín adott volt.Szintén az ovis anyák napi fényképezésről való a kép,és olyan aranyosak voltak.
Az alapkarton Bazzil amit tépkedtem és kékkel tintáztam. Majd erre egy kék selyempapírszerű papírt gyűrtem,mivel a háttér is kék volt és organza anyagból egy masnit tettem..
A felírat dekorgumiból,valamelyik kreatív dobozból maradt.
A pecsét és a rózsaszín félgyöngy Rayher.
A virág Mülleres.
A horgolt kék virág kedves Gabi barátnőmtől kaptam még egy Pif játék keretein belül.
plusz gombok és a szokásos karton.
A kommentkártyát egy füzetlapból kivágott cd segítségével alkottam.




Read more...

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP