www. digitalscrapbooking.com

2009. január 9., péntek

Regisztráltam az oldalon és kaptam egy welcome kit-et,annyira aranyos,mivel most nagyon benne vagyok gyorsan csináltam egy oldalt,kissé amatőr,és még nem ismerem a Ps-t sem olyan jól,van mit tanulnom,de próbának ez is megteszi.
Csak azt nem értem miért nincs scrapbook formája,valamit hiányolok...

4 megjegyzés:

Jucus 2009. január 13. 23:34  

Szia! Didó oldaláról jutottam hozzád. Neked már nagyon ügyes "oldalaid" vannak, én még csak tegnap kezdtem ismerkedni a Photoshop CS2-vel. Neked milyen progid van?
Jövök máskor is, ha szabad!

ilgya 2009. január 14. 1:46  

Szia! Fú még én is nagyon az elején vagyok,de aranyos vagy! Én Ps CS3-al próbálkozok,de letöltöttem a Gimp-et és a Scrapbook Flair-t is,de még nem volt időm tanulmányozni.
Ami még kezdetnek jó lehet az a http://www.scrapblog.com/,ha itt regisztrálsz,csudajó kis oldalakat lehet csinálni,kezdőknek szerintem szuper...ehhez nem sok programismeret szükséges,azért a Ps elég bonyolult...

Pont.én 2009. január 14. 1:51  

Én Gimp-el dolgozom. Nagyon szerettem a Corell fényképkezelő és rajzoló programlait is, de most ezzel egyszerűbb dolgozni nekem. Sajna nincs elég időm scrap-elni.... de a blogfejlécet és a háttérképet is most ezzel készítettem.... Nem rossz külömben a kép, amit csináltál. Nem tudom mit hiányolsz?

Megjegyzés küldése

  © Blogger template The Professional Template II by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP